Farverig nyhed fra aida udstråler ren livsglæde

Life in Colour – Confetti er et nyt stel fra danske aida, der er udviklet i samarbejde med stjernedesigneren Karim Rashid. Farverigdom og humør på livet er i centrum, og indretningseksperten og content creator of Confetti partner Trine Kjær viser, hvordan det kan styles bedst.

Hvis du godt kan lide at sætte kulør på hverdagen, er det nye stel Life in Colour – Confetti fra aida et must. Det farverige stel består af otte forskellige dele i porcelæn – seks hoveddele og et fad og en salatskål.

Tanken bag stellet har været at sprede livsglæde og bringe det gode humør direkte ind på spisebordet, og den markante farvepalette er udviklet af et dedikeret dansk designteam i samarbejde med den verdenskendte, farverige, industrielle designer Karim Rashid. Det har resulteret i 10 udvalgte farver, der giver dig muligheden for at mikse og matche præcis, som du ønsker.

Confetti-stellet giver muligheden for et sceneskift. Det kan være, man til dagligt bruger tallerkenerne i en eller to farver, men så supplerer med en tredje i forbindelse med en højtid eller andre anledninger, hvor det er på sin plads at lave et sceneskift.

Trine Kjær inspirerer til en farverig livsstil 

aida har ikke kun samarbejdet med Karim Rashid om Life in Colour – Confetti, de har også allieret sig med den danske content creator, indretningsekspert og Confetti partner Trine Kjær, der i en ny kampagne giver inspirerende eksempler på, hvordan du kan anvende farverne i et klassisk, nordisk hjem.

Partnerskabet er en kærlighedserklæring til farver og borddækning, en passion som Trine Kjær har haft, siden hun var barn. Hendes kærlighed til farver stammer bl.a. fra barndommen, hvor hendes farmor var en ihærdig keramiksamler, og hun kunne bruge lang tid på at kigge på de enkelte dele i farmorens skabe.

aida fejrer 70 års jubilæum

Lanceringen af Life in Colour – Confetti falder sammen med, at aida kan fejre 70 års jubilæum. Det danske firma er stadig familieejet og har siden sin start i 1953 skabt tidløse stel og kollektioner med kvalitet og kreativitet i centrum.

Man udvikler konstant nye teknikker til produktionen, og i forbindelse med Confetti er hemmelighederne bag de fine farver bl.a., at stellet brændes ved 1.300 grader, og at farven er iblandet glasuren. Det betyder, at man kan se porcelænets fine, hvide farve bryder igennem på reliefferne, hvilket giver et let og delikat udtryk.

Med 80 forskellige dele, er der rig mulighed for at begynde at samle på stellet.

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn