Nye Oris Aquis hos Jan Ehlers i Hillerød

Sponsoreret indhold

Det schweiziske urmærke Oris har fået godt tag i danskerne med sine sporty, maskuline ure. Du finder et af landets største udvalg hos Jan Ehlers Juvel & Urhus i Hillerød – bl.a. de helt nye versioner af det populære dykkerur Aquis.

Oris er hverken det største eller mest kendte af de schweiziske urmærker, men det har en stor og dedikeret fanskare, og især sportsmodellerne sælger godt i Skandinavien. På verdens største urmesse, Watches & Wonders i Geneve i april, introducerede Oris en række nye varianter af deres bestseller, dykkeruret Aquis. Nyhederne kan allerede nu besigtiges hos de danske forhandlere, bl.a. Jan Ehlers Juvel & Urhus i Hillerød. Her fører man nemlig et af landets største udvalg af Oris, forklarer indehaver Christian Ehlers Ingholt: “Aquis er en populær kollektion, og vi har altid mange størrelser og farver i udstillingen. Vi gør også alt, hvad vi kan for at få de limiterede modeller hjem, fx Great Barrierer Reef-modellen, så man behøver ikke tage til København for at opleve et stort udvalg.”

Helt ny Oris-shop i butikken

Jan Ehlers Juvel & Urhus i Hillerød har ligget i Slotsgade 21 i Hillerød i 10 år, og der sker hele tiden fornyelser af sortimentet – så det er aldrig helt den samme butik, man træder ind i. Senest er der blevet opført en helt ny Oris shop-i-shop, der minder om indretningen i Oris’ domicil i Hölstein.

“Da min kone og jeg startede forretningen i 2014, skete det samtidig med Oris’ 110 års jubilæum, så dér blev vi grebet af hypen – og siden har vi holdt af Oris og bygget mærket op. Det er et mærke, der tiltaler urnørder over hele verden, og det er det perfekte mærke til dem, der gerne vil have et originalt, mekanisk ur, der ikke er mainstream. Sidste år besøgte vi fabrikken i Schweiz, og det var en stor oplevelse. Oris er noget særligt, fordi de aldrig er gået på kompromis med håndværket, og de har altid holdt fast i udelukkende at fremstille mekaniske ure. Og de senere år har de tilmed lanceret deres egne inhouse-værker.”

Nyt værk og nye kranse

De nye Aquis-modeller kommer i en stribe varianter, og en del af dem er netop udstyret med inhouse-værket Calibre 400, der udover at beskytte effektivt mod magnetisme også giver imponerende fem dages gangreserve. Og så lover Oris hele 10 års garanti på mekanikken. Af andre ændringer kan nævnes, at den keramiske krans omkring skiven nu er udført i matchende farve med skiven – hvor den før altid var sort.

“Vi er glade for ændringerne i de nye modeller, for det er noget, kunderne har efterspurgt. Da Oris er en mindre organisation, lytter de faktisk til forespørgsler og tager dem til sig – det er det her et meget godt eksempel på,” siger Christian Ehlers Ingholt.

Du kan selv se nyhederne i forretningen eller klikke ind på www.janehlers.dk

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn