Fra sten til statement: Smykker som luksusinvestering

I denne episode af “Luksus Investeringer” handler det om smykker og ædelstene. Vi er igen på besøg i det imponerende showroom på Kongens Nytorv, hvor Brian Bach Mouritsen deler sin viden om skabelsen og værdien af personlige smykker.

SPONSORERET INDHOLD

Hør bl.a. om: At smykker ikke kun er en finansiel investering, men bærer også en stor affektionsværdi, som kan forstærke den personlige forbindelse til et stykke.

Skabelsen af personaliserede smykker: Brian Bach Mouritsen uddyber processen med at kreere skræddersyede smykker, der afspejler bærerens personlighed og livsstil, og hvordan dette personlige præg kan øge smykkets værdi over tid.

Psykologien bag smykkevalg: Vi taler om vigtigheden af at forstå kunden for at skabe det perfekte smykke, der passer til deres unikke selvbillede og præferencer.

Herudover berører vi, hvordan smykketrends og præferencer varierer gennem tiderne og mellem kulturer, og hvordan nutidens tendenser bevæger sig mod mere daglig brug af fine smykker i modsætning til tidligere tiders mere ceremonielle anvendelser.

Gæst: Brian Bach Mouritsen, BachMouritsen

Vært/produktion: Martin Andersen

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn