Hendrick’s nye Grand Cabaret Gin vækker passion og poesi til live

Hendrick’s Gin lancerer nu den nyeste limited edition gin i den eksklusive serie “Cabinet of Curiosities” skabt af Hendrick’s Master Distiller, Lesley Gracie, i det ikoniske Hendrick’s Gin Palace i Skotland. Den nye Hendrick’s Grand Cabaret Gin er en dekadent gin skabt til at vække liv og elegance til enhver festlig sammenkomst.

Fra Lesley Gracie’s excentriske destilleri har hun gennem årene udviklet en række unikke og eksklusive varianter af gin, som alle udspringer af hendes evige fascination af at udforske og eksperimentere med enestående smagssammensætninger. Med den ekstravagante Grand Cabaret Gin har Lesley ladet sig inspirere af søde og frugtige stenfrugter og skabt en gin med en kabaret af smag og farver, som vækker en følelse af nydelse og frihed.

En hyldest til livet og poesien

I det 17. århundredes Frankrig blev en særlig drik destilleret af stenfrugter et stort hit. Den meget velsmagende drik blev serveret ved underholdende og poetiske kabaretter, og med den nye Grand Cabaret Gin henter Lesley Gracie således inspiration fra fortidens passion og poesi. Hendrick’s Grand Cabaret Gin er dermed en hyldest til historien og essensen af livlige sammenkomster.

En kabaret af dekadente smage

Som de andre varianter i Cabinet of Curiosities-serien er Hendrick’s Grand Cabaret Gin fremstillet af en kombination af elleve botaniske ingredienser. Den klassiske enebærsmag af Hendrick’s Gin kombineres med den naturlige sødme fra stenfrugter, som komplementerer og fremhæver friskheden af Hendrick’s karakteristiske agurkenoter. Den søde og frugtige smag i den nye variant afrundes af aromatiske urter, der tilfredsstiller sanserne og efterlader en unik smagsoplevelse.

Forhandlerinfo

Hendrick’s Grand Cabaret Gin forhandles kun i en begrænset periode. Grand Cabaret lander på hylderne fra uge 14 og forhandles til 314,99 kr. vejl. udsalgspris hos førende supermarkeder og spiritusbutikker.

Om Hendrick’s Gin

Hendrick’s Gin er en velsmagende premium gin, skabt med en række usædvanlige twists for at levere en yderst usædvanlig drink. I modsætning til almindelige gin er Hendrick’s Gin destilleret i Skotland i batches på kun 500 liter ad gangen. Hendrick’s Gin, der har smagsnoter af agurk og rosenblade i skønt samspil med 11 botaniske planter, giver tilsammen en vidunderlig og forfriskende gin med en levende blomsteraroma. Hendrick’s Gin er skabt i en kombination af en Carterhead- og kobberpot, som skaber en guddommelig gin med både karakter og en fin balance i smagen.

Serveringsforslag:

Grand Cabarat & Tonic
50 ml. Hendrick’s Grand Cabarat Gin
Tonic
Pynt med agurk

Grand Cabaret Royale
30 ml. Hendrick’s Grand Cabaret Gin
30 ml. Tranebærsaft
15 ml. Limesaft
15 ml. Sukkersirup
Top med Champagne eller mousserende vin

Grand Cabaret French 75
30 ml. Hendrick’s Grand Cabaret Gin
10 ml. Sukkersirup
10 ml. Citronsaft
Top med Champagne

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn