Oplev København til vands

Med Admiral Hotels perfekte beliggenhed ved Københavns inderhavn er det nemt og hurtigt at komme ud på dit næste eventyr – også til søs.

Sponsoreret indhold

Med Admiral Hotels perfekte beliggenhed ved Københavns inderhavn er det nemt og hurtigt at komme ud på dit næste eventyr – også til søs. Spring ombord i hotellets luksuriøse elbåd og lad kaptajnen guide dig til nogle af byens største attraktioner og mærk den danske følelse af sommer.

Få en uforglemmelig oplevelse med en bådtur, der sejler dig gennem Københavns havn. Mens du sejler stille gennem kanalerne, indbydes til ro og afslapning alt imens du kan nyde synet af det smukke København fra vandet. Nyd bådturen med et godt glas champagne og snacks fra SALT restaurant, og lad dig charmere af byens smukke seværdigheder og ikoniske bygninger som Operahuset, det historiske Christiansborg og den verdensberømte “Lille Havfrue” – alt sammen fra en helt unik vinkel, som kun kan opleves fra vandet.

Admiral Hotel tilbyder en fælles sightseeing bådtur med plads til 8 personer, som kan bestå af flere selskaber, hvor du vil opleve en tur rundt i havnen og kanalerne og mulighed for drop off ved Reffen, Operaen eller hvor det passer… Er du mere til en privat bådtur, tilbyder vi også dette. Her har du mulighed for at nyde roen samt skræddersy ruten i samarbejde med vores erfarne kaptajn. Ønsker du at stoppe undervejs er drop off også en mulighed, så du kan udforske mere af smukke København. Uanset om det er en romantisk udflugt for to, en sjov familiedag eller en hyggelig sammenkomst med venner, vil vores private bådtur i Københavns kanaler skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dem du holder af. Vi skræddersyr turen efter dine ønsker og du kan være sikker på at få en uforglemmelig oplevelse du sent vil glemme. Lad os tage dig med på et eventyr gennem Københavns historie og kultur, og lad dig fascinere af København fra vandsiden. Vi glæder os til at stævne ud med dig og dit selskab ombord.

Book din tur i Admirals elbåd på 3374 1414 eller book online
https://admiralhotel.try.be/

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest