Doxa præsenter nyt dykkerur i den perfekte størrelse

Sommeren står for døren, og DOXA fejrer sæsonen med lanceringen af deres nye SUB 200T kollektion.
Denne nye linje af lidt mindre dykkerure på 39 mm er det perfekte bud på tidens tendens til unisex-ure.

Sponseret indhold

En af de store megatrends inden for urverdenen de sidste par år er en bevægelse hen imod lidt mindre ure, og nu følger DOXA trop. Mærket er især berømt for sine robuste dykkerure, bl.a. kollektionen SUB 300T, og netop den kollektion har nu fået en lillebror – nemlig SUB 200T. Kassen er skrumpet fra 42,5 mm til 39 mm, og det er på mange måder et sweet spot, når vi taler
urstørrelser til moderne mænd og kvinder. Samtidig er modellen blot 10,70 mm tyk, hvilket giver den et slankt og elegant udtryk.

Den nye kollektion har fået en helt ny farve i skalaen: Smaragdgrøn. Doxa SUB DOXA SUB 200T Sea Emerald 39 mm (ref. 804.10.131S.26). Pris 13.300 kr.

Farverigt og funktionelt ur
SUB 200T er fremstillet af 316L rustfrit stål og har en funktionel envejs dykkerkrans med integreret US Navy dekompressionstabel, så man kan holde styr på sin opstigning efter et dyk. Derudover er der dato ved kl. 3, og uret er forsynet med safirglas for holdbarhed og skruekrone for vandtæthed ned til 200 meter.

Som vanligt for DOXA har man udnyttet en stor del af farveskalaen, således kommer modellen i hele otte farver: Professional Orange, Searambler Silver, Sharkhunter Black, Caribbean Navy, Divingstar Yellow, Aquamarine Turquoise, Whitepearl White og ikke mindst den helt nye Sea Emerald Green, der er inspireret af havets mange nuancer og vandets skiftende reflektioner.
Du kan selv vælge om du vil have gummirem eller den karakteristiske ‘beads of rice’-stållænke – priserne begynder ved 13.300 kroner.

DOXA:
Et mærke med tradition for dykkerure.
DOXAs historie går tilbage til 1889, men blev rigtig verdensberømt i 1967, da mærket i samarbejde med organisationen US Divers udviklede det professionelle dykkerur SUB 300, der bl.a. udmærkede sig ved en rustik urkasse, envejs-drejekrans og en knald-orange skive, der er nemmere at aflæse, når man er nede på dybder omkring 30 meter. DOXA blev hurtigt det foretrukne valg for mange professionelle dykkere, bl.a. selveste Jacques Cousteau – eventyrer, instruktør, forfatter og opfinder af det moderne dykkerudstyr.

Hans rolle som ambassadør for DOXA var med til at udødeliggøre urene. Det var dog ikke nok til, at mærket kunne komme helskindet igennem 1970ernes kvartskrise, så DOXA endte med at ligge stille i en årrække, før det blev revitaliseret i 1997, hvor nye ejere stille og roligt begyndte at relancere de ikoniske modeller. Først fra sidste år har DOXA fået forhandlere i Danmark.

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest