En god portion skønhed fra Lyngby Glas

Torino er en serie af flotte, farverige glas, som udstråler en elegant lethed, men samtidig er utroligt holdbare. Til serien hører nu også små raffinerede glasskåle i tre forskellige farver, der matcher både glaskrus, drikkeglas, vinglas, shotglas og glaskander.

Sponsoreret indhold

Det handler ikke kun om smagen, når maden skal serveres. Det betyder også noget, at retterne bliver præsenteret smukt. Med Torino tilbyder Lyngby Glas en farvestrålende serie, som giver borddækningen et let, legende og levende udtryk.

Leg med farver
Torino-seriens nye skåle er ikke kun smukke at se på – de er også fulde af muligheder. De passer perfekt til enhver anledning, hvor de løfter stemningen og gør simple serveringer både farverige og festlige.
For eksempel kan skålene bruges til en lækker guacamole, hummus, tzatziki og salsa eller til yoghurt og chiagrød toppet med en knasende granola, nødder eller friske bær. De er også et godt valg til servering af små søde fristelser, når der skal dessert på bordet.

Praktisk styrke
Torino-serien gør hverdagen lidt lettere – og mere farverig – med de smukke skåle fremstillet i holdbart borosilikatglas, som tåler fryser, mikroovn, ovn op til 300 grader og temperatursvingninger på maks. 120 grader. Og når måltidet er forbi, kan skålene nemt rengøres i opvaskemaskinen, hvorefter de kan stables i skabet, så de er klar til næste gang.

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest