Få vind i håret med den nye Mercedes-Benz CLE Cabriolet

Sommeren står for døren, og hvad kunne være bedre end at nyde de varme dage med vinden i håret
i en Mercedes-Benz CLE Cabriolet? Det nye medlem af Mercedes-familien er ikke blot en fryd for øjet,
men også en teknologisk perle, der forener elegance, komfort og præstation på smukkeste vis.

Sponsoreret indhold

Den nye Mercedes-Benz CLE Cabriolet er designet til at imponere, uanset om du stryger langs kysten eller triller gennem byens gader. Med sin slanke, selvsikre front og elegante linjer signalerer den luksus og kvalitet. Og så giver den dig det bedste fra to verdener: Den ultimative frihedsfølelse fra en sporty cabriolet, der gør sig bedst med kalechen nede – og en rummelig og komfortabel cruiser, der er en fornøjelse på de lange distancer. Og det bedste af det hele er, at kalechen kan foldes ned på blot 20 sekunder ved hastigheder op til 60 km/t – så du kan lynhurtigt skifte mellem en lukket og åben køreoplevelse, hvis den danske sommer pludselig viser sig fra sin dårlige side.

Et nyt skud på Mercedes-stammen
Den nye model kan betegnes som en sammensmeltning af de tidligere C-klasse- og E-klasse-cabrioleter, og den erstatter som sådan disse modeller ved at kombinere deres bedste egenskaber.
Spørgeundersøgelser viste, at ejere af C-klasse-biler ønskede sig mere luksus, mens ejere af E-klasse-biler ønskede sig en mere sporty køreoplevelse. Og voila! CLE leverer på begge fronter, og placerer sig dermed som en luksuriøs og alsidig cabriolet i Mercedes’ lineup.

Uovertruffen komfort og teknologi
CLE bruger en modificeret version af Mercedes’ MRA-platform, som også benyttes i C-, E-, og S-klasse-modellerne, hvilket giver den en god balance mellem komfort og køredynamik. Bilen kommer med baghjulsstyring og en aktiv undervogn, så uanset om du drejer skarpt eller cruiser på motorvejen, får du en stabil og sikker køreoplevelse.

Under motorhjelmen tilbyder CLE’en valget mellem flere kraftfulde motorer, og med både diesel og benzin. Eksempelvis er CLE 300 således udstyret med en 2,0-liters turbo-
firecylindret motor, der producerer 190 kW og 400 Nm, hvilket giver en acceleration fra 0-100 km/t på 6,6 sekunder.

For dem, der søger endnu mere kraft, er CLE 450 med sin 3,0-liters sekscylindrede motor, der yder 280 kW og 500 Nm, et ideelt valg. Denne variant kan nå 100 km/t på imponerende 4,7 sekunder. Og med en brændstoføkonomi på henholdsvis 13,7 km/L for CLE 300 og 11,8 km/L for CLE 450, får du også imponerende effektivitet for en bil af denne klasse.

Luksuskabine med high end-lydsystem
Inde i kabinen fortsætter luksusoplevelsen. Fra de bløde og elektrisk justerbare lædersæder, til det avancerede infotainmentsystem. Du får en generøs 12,3” fritstående skærm, der integrerer alle nødvendige funktioner, fra navigation til mediekontrol. Og så byder Mercedes’ nyeste MBUX-system på stemmegenkendelse og augmented reality navigation, så du har nemt ved at finde vej og betjene alle funktioner, blot ved at åbne munden.

Vil du bare gerne høre god musik, kan du nyde godt af Burmester-lydsystemet (ekstraudstyr), der har mulighed for to indbyggede højtalere i nakkestøtterne, hvilket giver en helt fantastisk lydoplevelse. Og hvis du har brug for at understrege den rette stemning, kan du bruge den indbyggede ambiente-
belysningen til at skabe en behagelig atmosfære, der matcher din stemning.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Van Mossels showrooms i København, Hørsholm og Søborg. Van Mossel er det nye navn for Mercedes-Benz CPH.

Se mere på www.vanmossel.dk

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest