BMW M5: Nu med M Hybrid-drivlinje og 727 hestekræfter

Den syvende generation af BMW M5 er klar til at indtage de danske veje, nu med en elektrificeret drivlinje. Kombinationen af en V8-benzinmotor med M TwinPower Turbo-teknologi og en elmotor sikrer en samlet ydelse på 727 hestekræfter, hvilket gør det muligt for bilen at accelerere fra 0-100 km/t på kun 3,5 sekunder.

M Hybrid-drivlinje

M Hybrid-drivlinjen består af en 4,4-liters V8-benzinmotor og en elmotor. Benzinmotoren yder 585 hk/430 kW og har et drejningsmoment på 750 Nm, mens elmotoren yder 197 hk/145 kW med et drejningsmoment på 280 Nm. Den samlede ydelse fra begge motorer er 727 hk/535 kW med et drejningsmoment på 1.000 Nm. Bilen kan køre op til 68 km på ren el og nå hastigheder på op til 140 km/t i fuldelektrisk tilstand.

Sofistikeret Undervognsteknologi

BMW M5 er designet til både daglig kørsel, langdistancekørsel og banekørsel. Den har en lang akselafstand, brede sporvidde, lavt tyngdepunkt og en 50:50 vægtfordeling. Karrosseriet er optimeret for stivhed og aerodynamik, mens undervognen er konfigureret specifikt til modellen.

Ekspressivt og Karakteristisk Design

Det udvendige design af BMW M5 er karakteriseret ved brede hjulkasser, en skulpturel front og modelspecifikke detaljer som “M5”-mærket ved Hofmeister-knækket. De redesignede hjulkasser forøger bilens bredde med 75 mm foran og 48 mm bagpå, hvilket fremhæver bilens muskuløse og atletiske udseende.

Premiere og Lancering

BMW M5 vil have verdenspremiere på Goodwood Festival of Speed i England i juli 2024, og produktionen starter samme måned. Den danske lancering finder sted i november, samtidig med introduktionen af BMW M5 Touring.

/Baseret på en pressemeddelelse udsendt af BMW Danmark

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste

Seneste nyt om biler

Altid up-to-date om bilbranchen