Indrettet til perfektion

Nord for København løber Strandvejen – Danmarks enestående Riviera. Foruden krystalblåt hav og græsgrønne skove, ligger eksklusive villaer som perler på en snor med udsigt over Øresund. Denne villa, der blev opført i 1920, er gennemrenoveret fra ende til anden og byder på 400 exceptionelle kvadratmeter indrettet af familievirksomheden Slettvoll.

Sponseret indhold

Boligen er gennemgående indrettet med minimalisme for at maksimere den fantastiske udsigt gennem de mange vinduespartier. Træder man udenfor, kan den smagfulde terrasse nydes – perfekt til sommerdage tæt på kysten.

– “Vi ønskede at skabe et design og en farvepalette, der i former og nuancer omfavner og afspejler Strandvejens magiske atmosfære,” fortæller butikschef Birgitte Wahlers hos Slettvoll København. Med elegant stuk i lysegrå, kigger villaen ud over det glitrende hav mod Sverige på den anden side af Øresundsstrædet.

Paletten spænder fra nuancer af elfenben og kul til bløde blå toner og grå. Klassisk, tidløst møblement blev valgt for at matche husets stil, historie og aktuelle anvendelse.

I flagskibsbutikken tæt ved Østerport Station står butikschef Birgitte Wahlers og hendes stab af indretningsdesignere klar til at indrette alt fra enkelte rum til hele boliger: “Vi har et stort udvalg af high-end designmøbler og alle former for tilbehør, som man sagtens kan købe enkeltvis, men vores store styrke ligger i, at vi tænker i hele indretninger.

Professionel vejledning
Det er måske ikke alle, der er vant til at modtage professionel indretningshjælp, når ens hus eller have skal indrettes, men det kan være en god ide, hvis man gerne vil skabe en rød tråd igennem hjemmet. Og Slettvolls team af indretningsdesignere er vant til både store og små opgaver – fra små, toværelses lejligheder, til restauranter og store, internationale hoteller. Og hver eneste opgave er forskellig:

“Vi har kunder, der flytter i nyt og gerne vil have det hele til at hænge godt sammen og se præsentabelt ud, men det kan også være husejere, hvor børnene er flyttet hjemmefra og der skal downsizes. Nogle kunder kommer ind i butikken og søger inspiration, andre gange tager vi hjem til kunden først. Og så laver vi forslag og udarbejder mood boards, så kunden kan få en ide om, hvordan det kan se ud. Endelig målervi op og præsenterer en samlet løsning. Så det kan være en længerevarende proces”, siger Birgitte. Den omfattende rådgivningsproces er inkluderet i prisen, hvis man vælger et samarbejde med Slettvoll, og ellers koster det et fee.

Hvis du er blevet nysgerrig på at se, hvad Slettvoll kan tilbyde, ligger den 550 m2 store butik på Oslo Plads 12 i København.

I Slettvolls kollektion finder du også styling produkter som lysestager, vaser og dekoration.

FAKTA

Slettvoll er en norsk, familieejet virksomhed, som er specialiseret i at skabe gode rammer for livet – inde såvel som ude. Det gør de ved at tilbyde indretningshjælp, hvor indretningsdesignere skræddersyer løsninger til boliger, og ved at producere kvalitetsmøbler mellem fjord og fjeld i den norske landsby Stranda.

Slettvoll har et bredt udvalg af eksklusive møbler, tæpper, lamper, puder, plaider og boligtilbehør i en lang række størrelser, varianter og materialer. Polstrede møbler fås f.eks. i over 300 forskellige tekstiler, så der er rig mulighed for at tilpasse møblerne efter drømme, rammer og behov. Slettvolls team af indretningsdesignere står klar til at hjælpe med indretningen til alle slags hjem, rum og uderum.

Kig forbi Slettvolls flagskibsbutik på Oslo Plads, 2100 København, eller book et onlinemøde med en indretningsdesigner på www.slettvoll.com. Du kan også aftale en tid via tlf: +45 88 62 68 62 eller email kobenhavn@slettvoll.dk.

Følg os på Instagram @slettvoll_dk.

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest