Festina Connected D – nye kræfter til populært hybridur

Den nye version af Festinas hybridur bygger bro mellem den analoge og digitale verden.
Uret fremstår med en relativ klassisk urskive, men samtidig kan du tracke motion, søvn og puls samt filtrere vigtige beskeder og informationer fra din smartphone og få dem vist direkte på urskiven.

Sponsoreret indhold

Vi lever i en tid, hvor vores smartphone dikterer det meste af vores vågne tilværelse, og de fleste af os har nok den opfattelse, at vi til tider bruger for meget tid med telefonen i hånden. Men du kan faktisk tage lidt af kontrollen tilbage, hvis du allierer dig med Festinas Connected D.

Det er et hybridur i den forstand, at det viser tiden på klassisk, analog vis på skiven, men samtidig er uret spækket med teknologi og har en lille OLED-skærm nederst på skiven. Der er tale om en komplet revideret version af den tidligere version, der blot hed Connected. Det nye ‘D’ står for ‘display’ og henviser til den nye skærm, hvor du på en diskret vis kan få vist alt fra træningsdata og telefonopkald, til vejrudsigter og playlister.

På den måde kan du lade telefonen ligge i lommen eller tasken og få de vigtigste informationer direkte på håndleddet.

Meget mere end et armbåndsur
Det smarte ved Festina Connected D er, at du i princippet får muligheden for alle de features, du forventer af et smartur, men du kan selv bestemme, hvor meget teknologien skal fylde i din hverdag.
For at undgå, at de konstante notifikationer på skærmen påvirker produktiviteten eller privatlivet, kan de nemlig filtreres efter behov.

Når du forbinder uret med din smartphone, kan du selv indstille, hvilke informationer, der skal nå frem til dig – beskeder fra din kæreste, et opkald fra arbejdet eller måske en notifikation om, hvor langt du er i dit træningsforløb.

Når din træningssession er begyndt, kan du følge din udvikling ved hjælp af dit ur, og når du er færdig, er de opsummerede data tilgængelige i den tilhørende app.

Brug uret som fjernbetjening
Du har også muligheden for at programmere knapperne på siden af kassen, så du kan bruge uret som en slags fjernbetjening til dit kamera på din smartphone, eller med et tryk på en knap logge et GPS-koordinat, hvis du gerne vil kunne finde tilbage til et bestemt punkt igen.
Er du teknisk interesseret kan du også udnytte den indbyggede funktion IFTTT (If This Then That), der sætter dig i stand til at planlægge sekvenser af handlinger som reaktioner på bestemte hændelser og fjernbetjene forbundne objekter.

For eksempel kan du på den måde få uret til automatisk at åbne garageporten ved hjemkomst, tænde en kaffemaskine eller aktivere en smart-højttaler i din stue.

Hold styr på dit helbred
Festina Connected D er også en god allieret, når det kommer til sundhed og fitness, da det kan styre dine træningssessioner og overvåge dit generelle helbred. Da der er indbygget pulsmåler og GPS, kan du med fordel bruge det til alle former for aktivitet og træning, inde såvel som ude.

Når din træningssession er begyndt, kan du følge din udvikling ved hjælp af dit ur, og når du er færdig, er de opsummerede data tilgængelige i den tilhørende app. Uret registrerer data fra sensorerne, og hvis træningssessionen udføres med en tilsluttet telefon, kan lokaliseringsinformation også tilføjes med den indbyggede GPS. For hver træningssession registrerer det tider, afstand, pulsfrekvenser, antal skridt, hastigheder, højde, forbrændte kalorier og tempo.

Uret registrerer kontinuerligt sundhedsparametre, som kan tjekkes når som helst på smartphonen: skridt bliver målt gennem hele dagen samt mængden og kvaliteten af søvn, puls og de estimerede forbrændte kalorier. Du får med andre ord muligheden for at indsamle virkelig meget information om din krops tilstand, samtidig med at du får et ur med et relativt klassisk udtryk.

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest