Ny Lynggaard-smykke-kollektion taler til de unge

Ole Lynggaards barnebarn og Charlotte Lynggaards datter, Sofia Lynggaard Normann, har debuteret som smykkedesigner med kollektionerne Young Fish og Under the Sea. Smykkerne er inspireret af livet under havoverfladen – og de er allerede blevet et hit hos især de yngre kvinder.

Sponsoreret indhold

Det ligger til familien Lynggaard at være kreativ, og nu er tredje generation af guldsmedefamilien – i form af Sofia Lynggaard Normann (f. 1996) – sprunget ud som smykkedesigner. Det skete i foråret med kollektionerne Young Fish og Under the Sea, og ligesom sin mor (Charlotte Lynggaard) og morfar (Ole Lynggaard) er Sofia betaget af naturen, men hvor Ole har designet bl.a. slanger og elefanter, og Charlotte står bag bl.a. grene, blade og blomster, dykker Sofia ned under havets overflade for inspiration. I processen har hun trukket på førstehånds erfaringer med at dykke i de blå dybder ud for Australiens kyst, hvorfor du finder bl.a. fisk, krabbekløer og blæksprutter blandt smykkerne.

Smykker i blodet
Sofia blev officielt en del af familievirksomheden Ole Lynggaard Copenhagen tilbage i 2018, og siden da har hun studeret håndværket på nært hold og bragt sine kompetencer i spil i kampagner, vinduesudstillinger og visuelle udtryk. Efter at have gennemført første års introduktionskursus i guldsmedefaget på NEXT i København har hun fulgt en række kurser på HRD Antwerp i Belgien, Shillington School of Graphic Design i London og Central Saint Martins College of Art & Design i London.

Oplev smykkerne i Lynggaard-butikken i Hellerup
Du kan se og prøve de nye kollektioner hos Lynggaard Fine Jewellery på Strandvejen 163 i Hellerup. Her holder en anden del af den store Lynggaard-familie til, nemlig søstrene Søs Lykke-Lynggaard og Pernille Lynggaard, der driver smykkeforretning med et stort udvalg af danske kvalitetssmykker – ikke mindst et omfattende sortiment fra Ole Lynggaard Copenhagen.

“Sofias nye kollektioner er allerede blevet et hit her i butikken, og det er især de yngre kvinder der har taget smykkerne til sig. Jeg er allerede spændt på at se, hvad fremtiden bringer fra Sofias hånd,” siger Pernille Lynggaard.

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest