Ny fuldblodsdykker med kronograf fra Certina

Certina udvider deres populære DS Action Diver-kollektion med en elegant sag, der både gør sig som professionelt dykkerur i vandet, og som pålideligt toolwatch i hverdagen.

Hvis du er til halvstore toolwatches, der kan bruges til alle tænkelige lejligheder både over og under vandet, er det nye Certina DS Action Diver Chrono måske din nye bedste ven. Det er en robust sag med en vandtæthed på 30 bar , der opfylder de strenge krav i ISO 6425 og derfor kan kalde sig et fuldblodsdykkerur.

Modellen måler 44,6 mm og kommer enten med blå, sort eller som vist med sandfarvet skive med en sort keramisk krans og guldfarvede visere. Kassen er af stål, og du får selvfølgelig detaljer som skruekrone med kronebeskyttelse, envejsdrejekrans, safirglas og kraftig Super-LumiNova®-belægning på visere og indekser. På bagkassen finder du desuden skildpaddelogoet fra Sea Turtle Conservancy, som Certina samarbejder med i et forsøg på at forbedre forholdene for verdens havskildpadder.

Du vælger selv, om du vil have lænke i rustfrit stål eller som vist en stribet tekstilrem i sort, grå og beige, der fremhæver urets nuancer. Remmen er i øvrigt fremstillet af bæredygtigt #tide ocean materiale®, og den kan nemt kan udskiftes uden brug af værktøj.

Praktisk kronograf
Inde i kassen ligger værket ETA Valjoux A05.231, der har en gangreserve på op til 68 timer og kommer med en innovativ silicium-balancefjeder. Ved at anvende silicium i stedet for stål, sikrer man, at urværket ikke påvirkes af magnetfelter. Et ur kommer i dag nemt i kontakt med magnetfelterne fra bl.a. smartphones og højttalere, og det kan gå ud over præcisionen, hvis balancefjederen er af stål.

Double Security siden 1959
Som alle ure i Certina-kollektionen er det nye dykkerur også udstyret med DS-konceptet, som Certina lancerede helt tilbage i 1959. DS står for Double Security, og hemmeligheden er en særlig robust konstruktion af den vandtætte kasse med en stødabsorberende indvendig ring, der sørger for, at værket ligger sikkert – og ikke bliver slået ud af kurs.

Se mere og find nærmeste Certina-forhandler på www.certina.com

Certina DS Action Diver Chrono (ref. C032.827.18.271.00).
Pris 15.300 kr.

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest