Sif Jakobs mikser naturlige former med industrielt design

Guldsmed og smykkedesigner Sif Jakobs har ladet sig inspirere af både naturens organiske former og de menneskeskabte, kantede udtryk fra arkitektur og industri. Resultatet er kollektionen Bold Curves & Elegant Edges, der nu er klar i butikkerne.

Sponsoreret indhold

Det succesfulde smykkemærke Sif Jakobs’ slogan er ‘Let yourself shine’, og det er der god mulighed for med den nye kollektion for efterår og vinter, Bold Curves & Elegant Edges, der nu er at finde i både webshoppen og butikker landet over.

Kollektionen er inspireret af de smukke, bløde former, der findes i naturen, stillet i kontrast til mere kantede, industrielle designs skabt af menneskelig kreativitet, forklarer Sif Jakobs.

“Jeg syntes, det var spændende at kombinere kontrasten mellem naturens smukke organiske former og modige, industrielle designelementer. Jeg besluttede at bringe disse elementer ind i mit funklende univers og sætte mit eget præg på det. Ved at lege med kontrasten mellem glatte, polerede overflader og zirkonia-dækkede overflader tilbyder denne kollektion uendelige stylingsmuligheder,” forklarer Sif Jakobs, der i løbet af de sidste 15 år har opnået stor succes med sin blanding af nordisk minimalisme og italiensk temperament

Miks og match som du vil
Bold Curves & Elegant Edges-kollektionen består af matchende sæt af øreringe og halskæder, så hvis du er til et koordineret look, er det nemt at finde et sæt. Derudover er der en rød tråd gennem motiver og elementer på tværs af de forskellige smykker, så det er nemt at mikse og matche, som du har lyst. “Der er ingen regler for styling af smykker, så man kan sagtens have en legende og kreativ tilgang til sammensætningen. Jeg synes, man skal udtrykke sig selv og lade sit indre lys skinne!“ siger Sif Jakobs.

Nordisk iværksættereventyr
Historien om Sif Jakobs Jewellery er på mange måder et iværksættereventyr. I 2009 satsede islandsk-fødte og guldsmedeuddannede Sif Jakobs alt, hvad hun havde for at forfølge sine drømme. Siden den første kollektion i 2009 er det gået stærkt for Sif Jakobs, der nu bor og arbejder i Danmark. I dag forhandles hendes smykker i mere end 40 lande, bl.a. USA, Australien, Canada og over stort set hele Europa. De fleste af smykkerne ligger prismæssigt mellem 500 og 4.000 kr., så de henvender sig bredt.

Se mere på www.sifjakobs.dk

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest