Nye Bucherer-smykker med trapezformede diamanter

Schweiziske Bucherer har en lang tradition for at fremstille smykker i allerhøjeste kvalitet
og med håndplukkede ædelsten. Seneste kollektion hedder Rock Diamonds, hvor store trapezformede diamanter glimter om kap med klassiske brillanter.

Sponsoreret indhold

Schweiziske Bucherer er kendt for sine formfuldendte designs, høj håndværksmæssig kvalitet – og masser af diamanter. Med den nyeste kollektion – Rock Diamonds – har Bucherer skabt en serie af funklende og moderne smykker med kant og karakter. Det særegne ved disse smykker er det elegante miks af klassiske brillanter og store, trapezformede diamanter, der giver en dynamisk kontrast og et ekspressivt udtryk.

En ukonventionel slibning til en unik kollektion
Kun diamanter af højeste kvalitet er blevet brugt til Rock Diamonds-kollektionen, og den særlige trapezslibning er blevet valgt for at få dem til at funkle endnu mere end vanligt. Det trappeformede arrangement af facetterne gives en særlig dybdeeffekt, samtidig med at slibningen afslører mere overflade.

Rock Diamonds tæller både øreringe, halskæder, armbånd og ringe, og de fleste smykker er fremstillet i 18 kt hvidguld, mens enkelte også fås i gult guld. Kollektionens absolutte højdepunkter er High Jewellery-smykkerne, hvor de asymmetriske arrangementer af trapezformede diamanter møder de polerede guldelementer og masser af brillantslebne diamanter – et samspil der giver smykkerne deres helt eget funklende liv, når du holder dem op i lyset.

Bucherer – smykker siden 1888
Bucherer er nok mest kendt i Danmark for sin store ur- og smykkebutik i Illum i København, men står også bag de to Klarlund-butikker samt IWC-butikken og Tudor-butikken. Desuden har Bucherer i mange år været en anerkendt smykkeproducent med et stort guldsmedeværksted i hjembyen Luzern, hvorfra man siden grundlæggelsen i 1888 har været med til at udvikle hele den moderne schweiziske ur- og smykkeindustri.

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest