Sådan skaber du en holistisk indretning

Det kan være svært at vælge, når man skal investere i nye møbler til hjemmet. Hvilken stil skal man gå efter og hvilke materialer, former og udtryk er det rette? Det har det norske interiørbrand Slettvoll løsningen på.

Sponsoreret indhold

Over flere generationer har familiebedriften designet stilfulde kvalitetsmøbler, der skaber hjem med elegance. I stedet for at fokusere på enkelte genstande eller hurtige trends, tager de en holistisk tilgang til boligindretning med møbelserier af høj kvalitet, der er skabt til at passe sammen og være en del af en større helhed.

Den kurvede form på Dali stolen passer godt rundt om Devon spisebord. Bordet leveres med en tillægsplade og har plads til yderligere to plader, som kan bestilles separat, så det også kan rumme de
større anledninger. Her er bordet vist i en vintageolieret finish.

Mange undrer sig for eksempel over, hvordan man vælger det perfekte møbel, fortæller butikschef hos Slettvoll København, Birgitte Wahlers.

– Måske har man forelsket sig i den perfekte sofa uden at tænke over, hvordan den passer til resten af ens møbler. Når du skal vælge den rette sofa, er det vigtigt at overveje materiale, form og farve. Skal sofaen udstråle bløde former, der lægger op til hygge, eller skal de rene, stringente linjer være i højsædet? Overvej størrelsen på sofaen, så den passer til hverdagens behov samt typen af stof og struktur, er hendes råd. Birgitte er en af flere indretningsdesignere, du møder i butikken på Oslo Plads.

Rocket daybed er et luksuriøst møbel, der skiller sig ud. Uanset om du ønsker en uformel siddeplads eller et rummeligt sted til at dagdrømme.

En af fordelene ved møbler fra Slettvoll er den frihed, de giver kunderne. Hvert eneste møbel bliver nemlig håndlavet på deres fabrik på den norske vestkyst, hvor farver, tekstiler og materialer kan skræddersys helt efter kundens eget ønske. Det giver uanede muligheder, uanset om du ønsker at matche en ny sofa- og spisegruppe, eller om du vil tilpasse et nyt møbel til et ældre arvestykke, du ønsker at bevare i indretningen.

Har du brug for råd og vejledning til din indretning?
Læg vejen forbi Slettvoll København, og medbring gerne billeder, tegninger og mål. Her kan du få god inspiration og hjælp til at sammensætte tekstiler, farver, tæpper, lamper, møbler og boligtilbehør.
Slettvoll tilbyder også hjemmebesøg.

FAKTA
Slettvoll er en norsk, familieejet virksomhed, som er specialiseret i at skabe gode rammer for livet – inde såvel som ude. Det gør de ved at tilbyde indretningshjælp, hvor indretningsdesignere skræddersyer løsninger til boliger, og ved at producere kvalitetsmøbler mellem fjord og fjeld i den norske landsby Stranda.

Slettvoll har et bredt udvalg af eksklusive møbler, tæpper, lamper, puder, plaider og boligtilbehør i en lang række størrelser, varianter og materialer. Polstrede møbler fås f.eks. i over 300 forskellige tekstiler, så der er rig mulighed for at tilpasse møblerne efter drømme, rammer og behov. Slettvolls team af indretningsdesignere står klar til at hjælpe med indretningen til alle slags hjem, rum og uderum.

Kig forbi Slettvolls flagskibsbutik på Oslo Plads 12, 2100 København eller book et onlinemøde med en indretningsdesigner på www.slettvoll.com. Du kan også aftale en tid via tlf: +45 88 62 68 62 eller email
kobenhavn@slettvoll.dk.

Følg os på Instagram @slettvoll_dk.

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste

Seneste nyt om biler

Altid up-to-date om bilbranchen