Julestemning der varer år efter år

Brøndsholm har specialiseret sig i naturtro, kunstige juletræer og juledekorationer, der kan genbruges år efter. På den måde kan du komme i julestemning uden at skulle bekymre dig om dryssende grannåle.

Sponsoreret indhold

En af de store juletrends i disse år handler om naturtro, kunstige juletræer og grandekorationer. Kvaliteten er efterhånden blevet virkelig god, og tanken om at slippe for at støvsuge grannåle op i tide og utide, tiltaler nok de fleste. Og så er der jo den fordel, at du kan genbruge dem år efter år – ikke nok med at du sparer lidt på julebudgettet, det taler også ind i en bæredygtig tankegang.

Det ved man alt om hos Brøndsholm, der har leveret julepynt til danskerne siden 1924. Her har man efterhånden stort fokus på juletræer, gran og dekorationer fremstillet af brandhæmmende plastik, forklarer adm. direktør Irena Sibbern: “Mange danskere har efterhånden fået øjnene op for fordelene ved kunstige juletræer og dekorationer, så vores sortiment er vokset støt de senere år. I år kan man vælge mellem et stort udvalg af farver, størrelser og kvaliteter – og både med og uden LED-lys – så der er noget til ethvert behov. Vi får også flere og flere guirlander af kunstig gran, så man kan pynte hele hjemmet op.”

Sådan pakker du dit træ ud
Selvom de kunstige juletræer ikke kræver vand og pleje som et levende træ, har Irena Sibbern dog alligevel et lille råd til, hvordan du sætter træet op, når du modtager det.

“Vores kunstige juletræer har været på en lang rejse i en transportkasse. Derfor anbefaler vi, at man stiller træet frem mindst en dag før, det skal pyntes. Stil det gerne et sted med lidt fugt, fx i en udestue eller en garage – på den måde har det tid til at rette sig pænt ud.”

Efter julen kan du pakke træet ned igen og gemme det til næste år – og til den tid behøver du ikke gentage processen. Her skal du blot bruge lidt tid på at rette grenene til, mens du pynter træet.

Traditionelle eller trendy julefarver?
Når træet skal pyntes, har Brøndsholm også masser af inspiration i webshoppen. Sortimentet tæller alt fra nøddeknækkere, nissehuer, lyskæder, julehjerter, engle, lametta, til stjerner, julesokker og flotte juleornamenter i mange forskellige farver og former.
Du finder naturligvis også et omfattende udvalg af julekugler i masser af farver og størrelser, og selvom julen er traditionernes tid, er der også farver der stikker lidt ud, hvis der skal sættes et særligt præg på juletræet i år.

“Trends kommer og går, men klassiske farver bliver ved at være populære. Derfor satser vi hos Brøndsholm altid på den klassiske jul. Men vi har også noget til dem, der går efter noget nyt og anderledes, fx har vi nogle fine kollektioner i lilla, pink og lyserød,” siger Irena Sibbern.
Kuglerne kan købes enkeltvist eller i de populære julekugle-mix, hvor der er både stjerne og et farvekoordineret udvalg af kugler, lige til at sætte på træet. Hos Brøndsholm er kuglerne i øvrigt altid af plast, stof, eller træ, så de ikke går i stykker, hvis de skulle ryge på gulvet.

Bestil online eller besøg showroomet
Hvis du følger Brøndsholm på Instagram og Facebook, kan du løbende blive inspireret og få tips og ideer til at style og anvende de enkelte produkter på forskellige måder. Du kan også besøge bloggen på hjemmesiden, hvor der er flere forslag til, hvordan du kan lave dine egne juledekorationer og skabe den perfekte julestemning. Showroomet i Herlev har også åbent i hverdagene – tjek hjemmesiden for åbningstider.

Se mere og køb direkte på www.brondsholm.dk

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest