The Ace of Space: Den nye MINI Aceman

Sponsoreret indhold

Den ser måske kompakt ud, men den indeholder meget mere, end du tror.
Den alsidige fuldelektriske MINI Aceman tilpasser sig din livsstil, hvor end du tager den med.
Med rigelig plads til fem personer og masser af bagageplads er den bygget til at klare alle typer ture. Derudover kan du skabe endnu mere ben- eller bagagerumsplads ved at rykke på bagsæderne for en maksimal praktisk hverdag.


Den rene, ryddelige atmosfære kombineret med førsteklasses materialer giver Aceman en indbydende følelse af plads. Her er det bankende hjerte og omdrejningspunkt det helt nye og forbløffende slanke centerinstrumentdisplay.

Ved at bruge state-of-the-art OLED-teknologi med en diameter på 240 mm, fungerer skærmen som din indbyggede infotainment- og assistenthub.

Forbered dig på hurtig respons og smidig styring. Takket være det lave tyngdepunkt og den optimerede vægtfordeling, der forbedrer bilens dynamik, gør den fuldelektriske MINI Aceman dig klar til den ultimative urbane køreoplevelse.

Bilens kompakte proportioner og det lave tyngdepunkt rammer en fin balance mellem kraft, håndtering og effektivitet. Mærk adrenalinen pumpe, når det responsive styretøj og det stramme ophæng hjælper dig med at sno dig igennem byens kringlede gader.

Takket være den fuldelektriske MINI Acemans snævre vendediameter er den nem at manøvrere rundt i smalle bygader og på steder med begrænset plads. Oven i det er kørsel i byen nu helt ukompliceret med Parking Assistant som standardudstyr. Assistenten finder en plads til dig og manøvrerer derefter ind på den med et tryk på en knap.

Den fuldelektriske MINI Aceman er muligvis dristig og legesyg, men når det kommer til sikkerhed, overlader den ikke noget til tilfældighederne og overvåger konstant dine omgivelser for at sikre, at alt er under kontrol.

Advarsel om vognbaneskift med aktiv returnering advarer dig, når du er ved at forlade din vognbane. Den dynamiske fartpilot holder din MINI på en konstant hastighed. Havariblinket aktiveres med dobbelt hastighed, hvis der registreres en potentiel kollision bagfra og det valgfrie Safe Exit registrerer genstande, der nærmer sig, og advarer dine passagerer og dig, når dørene åbnes.

Se, hør og mærk dit eget humør. Hvert MINI Experience Mode følger sit eget kreative design med særlig belysning. Experience Mode gør det muligt for dig at forvandle udseendet og følelsen af cockpittet med en enkelt kommando. Med et enkelt tryk giver MINI Driving Modes dig mulighed for at tilpasse omgivelserne til dit humør. Alle de inkluderede MINI Experience Modes har hvert deres look og lydunivers.

GREEN MODE. Denne køreindstilling er udpræget økonomisk og forenklet, så du kan køre endnu længere på tanken.

CORE MODE. En klassisk og komfortabel køreoplevelse i MINI med en sofistikeret og moderne stemning.

GO-KART MODE. Oplev en spændende kørsel med en adrenalinfremkaldende motorsportsæstetik.

Oplev den helt nye MINI Aceman hos Jan Nygaard AS fra den 9.-10 november.

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest