Specialudgave: Boligens vigtige rapporter

Velkommen til en specialudgave af podcasten “Boligkvarteret”.

Vi skal i dette afsnit tale om boligens rapporter. Boligmarkedet ændrer sig markant lige for tiden, det bliver dyrere at låne, det bliver lidt sværere at sælge. Både som køber og sælger er det godt med gennemsigtighed, så der ikke kommer uventede ting frem om husets tilstand. I dette afsnit skal vi tale HE ordning og tilstandsrapporter.

Desuden er energiprisernes udvikling også noget som samtlige husejere, eller potentielle husejere lægger mærke til og derfor vil vi i dette afsnit fokusere særligt på de muligheder, man som boligejer har for at optimere boligen energimæssigt.

I studiet journalist Søren Vejby og gæst Rune Ravnborg, direktør NRGi Rådgivning Privat.

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn