Flyverur til Formel 1

Sponsoreret indhold

Når den syvdobbelte F1-verdensmester, britiske Lewis Hamilton, skal time sine omgangstider, foregår det (måske) med denne farverige IWC-kronograf om håndleddet.

Ure og motorsport hænger uløseligt sammen, og til motorsportens kongeklasse – Formel 1 – skal man selvfølgelig også have et seriøst lækkert kronograf-ur. Den mest succesfulde racerkører gennem de sidste 15 år hedder Lewis Hamilton, og ud over at være hurtig i sin Mercedes-AMG Petronas racerbil, er han også lidt af et stilikon, der bl.a. er kendt for sine smykker, fletninger og farverige tøjstil.

38-årige Lewis Hamilton har ikke blot vundet Formel 1 verdensmesterskabet 7 gange, han er også sportens absolutte stilikon – og er bl.a. kendt for sin farverige tøjstil.

Ambassadør for IWC siden 2013

På ursiden har Lewis Hamilton siden 2013 fungeret som ambassadør for det Schaffhausen-baserede mærke IWC, og for tiden står han bl.a. i spidsen for IWC’s ikoniske Pilot’s Watch-kollektion. Kollektionen har haft kronografer i sortimentet siden 1994, og ved siden af standardmodellerne laver man ind i mellem specialudgaver som nu dette Pilot’s Watch Chronograph 41 Mercedes-AMG PETRONAS Formula One™ Team, der så dagens lys sidste år, men i år er kommet i en opdateret version med farverige remme. Lanceringen faldt sammen med det andet Formel 1 Miami Grand Prix™ i maj måned, og farvetemaet med lyserød og turkis er da også indbegrebet af Miami.

Selve uret måler 41 mm og er udført i titanium – et materiale, der i forvejen er kendt fra bilindustrien, ligesom IWC var pioneer på området i 1980erne, hvor man anvendte det til en stribe modeller. Under motorhjelmen ligger det IWC-fremstillede kaliber 69385 urværk, der består af 242 dele og kan ses gennem glasbagkassen.

Pilot’s Watch Chronograph Mercedes-AMG PETRONAS Formula One™ Team 41 mm (ref. IW388114). Pris 71.200 kr. (kun online).
Hos de danske forhandlere kan du opleve den normale version: Pilot’s Watch Chronograph (ref. IW388101). Pris 65.400 kr.
Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn