Sofistikeret og elegant Range Rover Velar

Sponsoreret indhold

Range Rover Velar er en moderne luksusbil til dem, der gerne vil skille sig ud fra mængden. Du får al den velkendte teknologi og et stilrent design – samt muligheden for at skræddersy bilen efter dine ønsker.

Dette års udgave af Range Rover Velar er ikke uden grund en eftertragtet vare. Der er tale om en luksus-SUV, der i størrelse og ydelse placerer sig mellem de andre modeller Evoque og Range Rover Sport. Det er samtidig en elektrisk plug-in hybrid, der er mere kompetent og fleksibel end nogensinde før og har opnået en større rækkevidde på op til 61 km takket være en opgraderet batteripakke.

Prisvindende design

Da Velar blev lanceret første gang i 2017, var den en pioner inden for Range Rovers reduktive designfilosofi, der giver dig et urbant og sporty udtryk og en lang række lækre detaljer. Resultatet talte for sig selv og udløste bl.a. den prestigefulde designpris World Car Design of the Year i 2018.

I 2023 var det blevet tid til en finjustering af designet, og det betyder bl.a. en ny kølergrill, der kombineres med det karakteristiske svævende tag, ubrudt hoftelinje og flade, udtrækkelige dørhåndtag. Der er også kommet nye supertynde Pixel LED-forlygter, som giver et cool udseende samt optimeret udsyn, mens eksteriøret fremhæves af en ny nedre bagkofanger og mørke detaljer.

Spækket med teknologi

Også indvendigt er det tydeligt, at Velar er en luksusbil med al den moderne teknologi, du har brug for i hverdagen. Den nye, svævende 11,4″ touchskærm i buet glas er integreret i midterkonsollen og giver øjeblikkelig og intuitiv kontrol over alle køretøjets vigtigste funktioner. Modellen er desuden klassens mest støjsvage køretøj, hvad angår vejstøj takket være raffinerede teknologier, inklusiv det banebrydende Aktive Vejstøjdæmpningssystem.

Den nye, svævende 11,4″ touchskærm i buet glas er integreret i midterkonsollen og giver øjeblikkelig og intuitiv kontrol over alle køretøjets vigtigste funktioner.

Skræddersy selv kabinen

Du kan i øvrigt skræddersy kabinen så du får en bil der udtrykker din stil – og som naboen ikke har magen til. Der er flere forskellige materialer og farver at vælge imellem, inklusiv en række slidstærke og eksklusive tekstiler fra danske kvadrat,

Range Rover Velar fås i varianterne Velar S, Dynamic SE, Dynamic HSE og Autobiography, og priserne starter lidt over 1 mio. danske kroner. Hos den danske forhandler er der biler tilgængelige for både køb og leasing.

Se mere på www.landrover.dk

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn