Suveræn SUV fra Mercedes

Sponsoreret indhold

Med EQS SUV har Mercedes-Benz skabt en luksuriøs el-bil, der opfylder ethvert behov for køreglæde og komfort.

Den nye Mercedes-Benz EQS SUV er bygget specifikt til ren el, og der er tale om ganske fantastisk sag, der både kører godt og er så luksuriøst indrettet, at det føles som at træde ind i et lille luksushotel.

Fleksibel kabine med masser af underholdning

SUV’en deler platformsarkitektur med sedan-versionen EQS, men den er blevet hele 20 cm højere, så man har et godt overblik fra førersædet. Her har både fører og passager godt udsyn til den nye Hyperscreen, der i virkeligheden er tre skærme, der går i ét hen over hele cockpittet. Der er selvfølgelig touchbetjening, men det er faktisk også muligt at afgive stemmekommandoer – endda på dansk. Du får også navigation og mediecenter, og så snart din smartphone er koblet til, kan du eksempelvis tilgå Spotify direkte og bladre i dine playlister.

Smartere med Mercedes

Bag føreren er der som standard en enkelt række sæder, men du kan faktisk få installeret en tredje række og få plads til 7 personer. Sæderækkerne er elektronisk justerbare, så det er nemt at skabe ekstra benlængde eller lægge bagsæderne ned og forvandle det i forvejen store bagagerum (645 liter) til et kæmperum (880 liter).

Mercedes-Benz er i fuld gang med at udvikle selvkøresystemer, og modellen EQS er indtil videre den eneste produktionsbil i verden, som er godkendt til førerløs kørsel på niveau 3 i Tyskland og i Californien. Herhjemme må du dog nøjes med assistentsystemer, der eksempelvis blidt giver dig et vink om, at du er på vej over i en anden vognbane.

Den store skærm med det avancerede infotainmentsystem er kendetegnende for de nye biler i EQS-serien. Kabinen er luksuriøst indrettet – også på bagsæderne, hvor der også er blevet plads til skærme.

Mercedes me Charge

Mercedes-Benz har i øvrigt skabt deres helt egen ladeløsning, som gør det muligt at benytte et hav af forskellige udbydere med et enkelt abonnement, kaldet Mercedes me Charge. Og inden længe bliver det faktisk endnu nemmere for Mercedes-ejere, for mærket står foran en stor udrulning af sit helt eget fysiske ladenetværk, som skal tælle mere end 10.000 ladestandere inden 2030. Det betyder bl.a., at man fremover kan booke tid til en given ladestander direkte fra skærmen i bilens infotainmentsystem – og dermed undgå ventetid.

Du kan se mere til EQS SUV og de andre elektriske modeller hos Mercedes-Benz CPH i Hørsholm, Søborg og City/Sydhavnen. Se mere på www.mercedesbenzcph.dk

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn