BMW 7-seriens elektriske flagskib er rendyrket luksus

Sponsoreret indhold

Den syvende generation af BMW 7-serien er landet på de danske veje. Den nye luksussedan byder på køreglæde i topklasse, eminente langdistanceegenskaber og digitale innovationer.

Den fuldelektriske BMW i7 xDrive60 er noget af det ypperste, som BMW kan præstere. De cool, men potente kurver gemmer på et gennemført stykke bildesign, hvor intet er blevet overladt til tilfældighederne. Du får firehjulstræk og to elektriske motorer, som tilsammen yder 544 hk (400 kW). Det betyder, at du kan gå fra 0-100 km/t på bare 4,7 sekunder, mens tophastigheden er på 240 km/t og forbruget på 18,4-19,6 kWh/100 km. Energien hentes fra højspændingsbatteriet med en nettokapacitet på 101,7 kWh, og den elektriske rækkevidde ligger på 590-625 km. Med AC-opladning på 11 kW lades batteriet fra 10 til 100% på 9,5 timer. Med DC-opladning op til 195 kW, lades batteriet fra 10-80% på blot 34 minutter.

Komfort og luksus i kabinen
BMW i7 xDrive60 byder på masser af komfort i den luksuriøst indrettede kabine, hvor der bl.a. er blevet ekstra plads på bagsæderne. Det standardmonterede panoramaglastag har en overflade, som er 40% større end i forgængeren. Det intuitive BMW Curved Display – som også findes i de elektriske BMW iX og BMW i4 – samt BMW Head-Up Display gør køreturen endnu mere afslappende. Dette understøttes yderligere af de nye My Modes, som inkluderer Relax, Theatre og Expressive Mode.

Spækket med innovativ teknologi

BMW 7-serien byder generelt på en helt exceptionel entertainment-oplevelse. BMW Theatre Screen, som glider ned fra loftet ved brug, transformerer bagsæderne til en privat biograflounge med den 31,3-tommer store panoramatrykskærm med op til 8K-opløsning samt Bowers & Wilkens surround sound system med over 30 integrerede højttalere. Bilen indstiller selv den optimale lyssætning og solafskærmning, så bagsædepassagererne får de optimale forhold til at streame videoer, høre deres yndlingsmusik og se udvalgte programmer på turen. Det hele styres via touch-skærmen eller på de små skærme i dørene.

Næsten selvkørende

BMW 7-serien er forsynet med den nye generation af sensorer og software forberedt til Level 3 automatiseret kørsel. Det omfattende standardudstyr inkluderer blandt andet advarsel for modkørende trafik ved venstresving og advarsel for cyklister og fodgængere ved højresving, adaptiv fartpilot med Stop&Go-funktion, styre- og vejbaneassistent samt parkeringsassistent.

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn