Perrelet præsenterer ny titaniumudgave af Turbine-kollektionen

Perrelets populære Turbine-kollektion er blevet mindre (41 mm) og lettere (nu i titanium i stedet for stål). Så nu kan alle os med lidt mindre håndled nemmere nyde godt af den hypnotiserende skive og det schweiziske urhåndværk. 

En af de overordnede trends i urverdenen over de sidste 3-4 år har været, at urene er blevet lidt mindre i diameter. Det gælder også for mærket Perrelet, der for nyligt lancerede ti nye varianter i den populære Turbine-kollektion. Du får det velkendte design, men som noget nyt måler de 41 mm (i forhold til tidligere 44 mm), og så er de fremstillet af titanium (før var det stål). Titanium er ikke blot let, det er også stærkt, korrosionsbestandigt og allergivenligt.

10 nye varianter

Den nye model kommer i hele ti forskellige varianter. Fire af dem har en poleret/børstet urkasse i titanium med en underliggende skive i farver som blå, grøn, rød og sort. Disse varianter kommer for første gang med en integreret titaniumlænke. De resterende seks varianter har en sort DLC-titanium-urkasse og matchende gummirem i farverne som gul, orange, rød, grøn, blå og sort. Alle modellerne fremstår med markante detaljer som de tre horn og den iøjnefaldende krone med Perrelets logo. Og som noget nyt er time- og minutviserne blevet redesignet og fyldt med selvlysende materiale, så det er nemmere at aflæse uret i svagt lys.

Hypnotiserende turbine

En stor del af fascinationen ved et ur er designet af skiven, og det gælder om noget med Turbine-modellerne. Den tredimensionelle urskive er nemlig udstyret med en turbineagtig skive, der snurrer lynhurtigt rundt, så snart du bevæger hånden – hvilket giver en næsten hypnotiserende effekt. Inspirationen kommer fra flymotorer, og turbinen er konstrueret med 12 sorte, anodiserede aluminiumsblade samt fem modvægte, der tillader den at bremse og vende tilbage til sin hvileposition.

Pålideligt urværket indvendigt

Værket i de nye modeller er det magen til det, der har været anvendt i de tidligere modeller, nemlig det selvoptrækkende kaliber P-331-MH. Det err designet in-house og fremstillet af Soprod – der ligesom Perrelet er en del af Festina Group. Værket anvender et balancehjul, der vibrerer ved 28.800 svingninger i timen og er blevet certificeret af både COSC og Chronofiable® for sin pålidelighed og præcision.

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn