Landets største sengebutik satser på god service

Sponsoreret indhold

Det skal være en god og tryg oplevelse at købe ny seng – uanset om det er en praktisk skabsseng til det lille værelse, eller en håndbygget luksusseng til forældresoveværelset. Du finder det hele hos Den 7. himmel i Rødovre.

En god seng er ikke blot en pæn investering, det er også forskelligt, hvad der egentlig er en god seng for den enkelte – for ikke to personer er ens, når det gælder søvn og søvnvaner. Det er erfaringen for sengeekspert Flemming Rømer, der er indehaver af landets største enkeltforretning med senge, Den 7. Himmel: “Der er ingen standardløsninger, når det kommer til søvn. Det handler om at finde den sengeløsning, der matcher den enkeltes behov, kropsbygning og søvnmønster. Derfor fører vi mange forskellige typer senge, så vi kan finde den rette madras og sengebund til vores kunder”.

Svensk træ, ægte naturgummi og unikt fjedersystem

Flemming Rømer har solgt senge i mere end 30 år og fører et imponerende udvalg af senge fra en række førende producenter som Auping, Dunlopillo, Jensen,Tempur, Akva Vandsenge og Carpe Diem. Skal han fremhæve et mærke, der gør sig godt i øjeblikket, peger han på svenske Carpe Diem Beds of Sweden, der gennem de sidste knap 25 år har skabt sig en niche ved at insistere på at håndbygge senge af høj kvalitet. “Vi åbnede sidste år landets største Carpe Diem Store, hvor vi har hele deres sortiment udstillet – lige fra boxmadrasser til kontinental- og elevationssenge. De fås i et hav af designs og farver, så der er noget for enhver smag”.

Vægseng, slå op-seng, fold ud-seng, smartseng – kært barn har mange navne. Sengen kan nemt pakkes væk, når du ikke bruger den.

Fold sengen væk om dagen

I en anden del af butikken finder man en række smartsenge, der i bund og grund er en type seng, der kan pakkes væk, når du ikke bruger den. På den måde fylder den ikke mere end et garderobeskab, så du kan udnytte dine kvadratmeter bedre i dagtimerne.

“Smartsenge – eller skabssenge, som de også kaldes – er en praktisk løsning til alle, for hvem pladsen er vigtig, men hvor man samtidig ønsker høj kvalitet og komfort af sin seng. Det kan fx være par, hvor børnene er flyttet hjemmefra, så de bytter huset ud med en mindre lejlighed i byen. Men det kan også være børnefamilier, der bor i et område, hvor kvadratmeterne er dyre – så når børnene skal have deres eget værelse, skal resten af pladsen udnyttes optimalt”, forklarer Flemming Rømer.

Flemming Rømer (t.h.) har drevet Den 7. himmel i snart 30 år, og Marck har efterhånden været med i 18 år. Du finder otte forskellige topbrands fordelt på 1.000 m2 i to etager. 

Bestil tid til en gratis rygtest

Uanset hvilken type seng, du er på jagt efter, råder Flemming Rømer til at få en gratis rygtest i butikkens simulator, for det er ofte lidt af en øjenåbner. Han anbefaler at sætte mindst en time af til at teste mulighederne, og har du en lidt travl hverdag, kan du booke tid til personlig rådgivning når som helst – både inden for og uden for almindelig åbningstid. Det kan man da kalde god service.

Se mere og bestil tid direkte på www.den7himmel.dk

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn