Luksus under jorden

Sponsoreret indhold

I en verden hvor luksus og investeringer smelter sammen, træder SpiralCellars frem som en bastion for dem, der søger det ypperste indenfor vinopbevaring. Grundlagt på et årtier gammelt fransk koncept, har SpiralCellars specialiseret sig i underjordiske vinkældre designet til optimal opbevaring af vin.

Disse kældre, som kan rumme op til 1900 flasker, udnytter jordens naturlige, svale temperaturer til at sikre et stabilt og ideelt miljø for vinens modning.

Konceptet, der oprindeligt blev udviklet i Frankrig for over 40 år siden, er nu blevet tilpasset og udvidet til at omfatte Skandinavien og udvalgte lande i Europa, hvilket bringer en gammel tradition ind i moderne hjem.

Lisette Fredelund, indehaver af SpiralCellars Scandinavia, fortæller i dette afsnit om sin rejse fra at arbejde med udviklingsbistand i Nairobi til at blive en central figur i luksusvinopbevaringsindustrien.

Hendes passion for design og ønsket om at starte sin egen virksomhed førte hende til opdage potentialet i specialiserede vinkældre.

SpiralCellars adskiller sig fra andre vinopbevaringsløsninger ved at tilbyde en metode, der ikke kræver brug af boligens kvadratmeter og samtidig sikrer en konstant ideel temperatur og fugtighed for vin. Dette er især vigtigt for dem, der investerer i kvalitetsvine, da opbevaring i et optimalt miljø er afgørende for at bevare og potentielt øge vinens værdi over tid.

Installationen af en SpiralCellar er tilpasset både nye og eksisterende boliger uden behov for en traditionel kælder.

Gæst:
Lisette Fredelund, indehaver, SpiralCellars Scandinavia

Vært/produktion:
Martin Andersen

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn