Nye, potente luksusbiler fra Mercedes

Sponsoreret indhold

Den nye Mercedes CLE byder på masser af køreglæde og luksuriøse detaljer. Den slanke, kraftfulde designperle fås både som coupé og cabriolet og erstatter dermed de hidtidige C-Klasse og E-Klasse coupé og cabriolet. I første omgang kan coupéen opleves hos Mercedes-Benz CPH, mens cabrioleten kommer til i løbet af foråret.

Ved første øjekast fremstår den nye Mercedes-Benz CLE Coupé utrolig elegant. Den kombinerer på fineste vis de klassiske coupélinjer, rammeløse sideruder og et sporty udseende, der lover mere end blot et godt førstehåndsindtryk. Den lange, kraftfulde front prydes af en 3D-stjernegrill og de ikoniske powerdomes, der signalerer luksus og overskud.

Sporty touch

Et par af de mest iøjnefaldende features ved CLE Coupéen ligger i detaljerne, nemlig i form af lygterne. Dens DIGITAL LIGHT forlygter omkranses af slanke forskærme og giver et hi-tech-udseende, samtidig med at det er klassiske Mercedes-Benz. Baglygterne tilføjer et sporty touch, og bagenden tilføjer i det hele taget et ekstra lag af muskelkraft og smidighed til bilens allerede imponerende udseende.

Det er dog ikke kun bilens ydre, der imponerer. Under motorhjelmen gemmer bilen på en avanceret drivlinje, der inkluderer et mildhybridsystem med en integreret starter-generator, hvilket giver bilen en høj performance. CLE kommer med firecylindrede benzin- og dieselmotorer, men du kan også gå hele vejen og få fingrene i seks cylindre, hvor de 381 HK sørger for at tage dig fra 0-100 km/t på blot 4,4 sekunder – OG du får firehjulstræk oveni hatten!

For dig, der søger en mere miljøvenlig løsning, vil Mercedes-Benz senere i år tilbyde plug-in hybridvarianter af CLE Coupéen. Disse versioner vil forene det bedste af begge verdener, så du kan cruise gennem byen på ren elektrisk kraft – og stadig have mulighed for at opleve bilens fulde performance på de åbne veje.

Ud under åben himmel med CLE Cabriolet

Coupéen lanceres sammen med sin slægtning, CLE Cabriolet, der sætter helt nye standarder for køreglæde med kalechen nede. Bilen er ganske enkelt en performance-perle, der forener elegance, komfort og køredynamik på smukkeste vis. Her får du den ultimative frihedsfølelse fra en cabriolet, og samtidig er bilen et visuelt statement, der signalerer luksuskvalitet fra allerøverste hylde – som vi kender og forventer det fra Mercedes-Benz. Cabrioletens slanke proportioner stråler af selvtillid og klasse. Man får øjeblikkeligt lyst til at stige ombord og suse ud på eventyr – måske en tur op ad Strandvejen, eller hvad med en langtur gennem de svenske skove, hvor du kan få vind i håret, og de gode køreegenskaber rigtig kan komme til deres ret? Her kan du fornemme, hvordan den aktive undervogn og baghjulsstyring giver dig oplevelsen af at ligge klistret til vejen i kurverne, bl.a. i kraft af at baghjulene kan dreje op til 2,5 grader, hvilket giver meget høj stabilitet.

Kabinen indbyder til længerevarende ophold

Både CLE Cabriolet og Coupé er eksklusivt indrettet i kabinen, så man kan godt blive fristet til at blive siddende i bilen, selv efter du er ankommet til destinationen og har slukket motoren. Der er blødt læderindtræk overalt, og sæderne smyger sig om kroppen. Instrumentpanelet er en designmæssig nydelse, og førerdisplayet og den 12,3” fritstående infotainmentskærm samler alle dine nødvendige funktioner og inviterer til førsteklasses underholdning.

Skal der skrues op for komforten, kan du bruge ambiente-lyset til at indstille din yndlingsstemning. Holder du af at høre musik, kan du overveje at opgradere lydsystemet til et Burmester-anlæg fra øverste skuffe med fantastisk lydkvalitet og indbyggede højtalere i nakkestøtterne.

Både Mercedes-Benz CLE Coupé og Cabriolet kan bestilles og opleves hos Mercedes-Benz CPH. Se mere på www.mercedesbenzcph.dk

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn