Slettvoll kan skabe sammenhæng i din bolig

Sponsoreret indhold

Hos Slettvoll på Østerbro finder du ikke blot et stort udvalg af designmøbler – du kan også få professionel indretningshjælp af et team af erfarne konsulenter, der både kan lave totalløsninger og finde de helt rigtige elementer til at skabe en rød tråd i din indretning.

I Danmark er vi ikke så vant til at modtage professionel hjælp, når hjemmet skal indrettes, men det kan faktisk være en god ide, hvis du gerne vil skabe en rød tråd i indretningen og samtidig få et gennemført hjem, der er både komfortabelt og elegant. Til det formål kan du få hjælp i Slettvoll på Østerbro, hvor butikschef Birgitte Wahlers og hendes stab af indretningsdesignere står klar til at assistere dig – og det kan være både store og små opgaver, for her påtager man sig at indrette alt fra enkelte rum, til hele boliger: “Vi har et stort udvalg af high end designmøbler og alle former for accessories, som man sagtens kan købe enkeltvis – men vores store styrke ligger i, at vi tænker i hele indretninger.”

Klarer både store og små opgaver

Slettvolls team af indretningskonsulenter kan hjælpe alle og er vant til at arbejde med både mindre lejligheder, store villaer, udenlandske sommerhuse og store, internationale hoteller. Og hver eneste opgave er forskellig.

“Vi har kunder, der flytter i nyt og gerne vil have det hele til at hænge godt sammen og se præsentabelt ud, men det kan også være husejere, hvor børnene er flyttet hjemmefra og der skal downsizes. Uanset hvad, prøver vi at skabe sammenhæng for vores kunder, så der er en rød tråd. Sammen med kunden ser vi på plantegninger og tager på hjemmebesøg for at se på stilen, arkitekturen og lysindfaldet. Og så laver vi forslag og udarbejder mood boards, så kunden får en klar ide om, hvordan det kan ende med at se ud. Endelig måler vi op og præsenterer en samlet løsning. Så det kan være en længerevarende proces”, siger Birgitte Wahlers.

Den omfattende rådgivningsproces er inkluderet i prisen, hvis du vælger et samarbejde med Slettvoll, og ellers koster servicen et mindre fee.

Håndlavet i Norge

Selvom norske Slettvoll har været i Danmark siden 2019, er producenten og bolighuset stadig en lidt ny spiller på det danske indretningsmarked. Det hele startede tilbage i 1951 i den lille by Stranda i det vestlige Norge, og virksomheden er for de fleste nordmænd synonym med godt design og høj kvalitet. Det er stadig et familiefirma, hvor tredje generation i dag står for driften. Fabrikken ligger stadig i Stranda, hvor en stor del af møblerne fremstilles ud fra klassiske håndværkstraditioner.

“Familien er kendt for ikke at gå på kompromis med noget. Det er en traditionsrig virksomhed, hvor nogle håndværkere har arbejdet med møblerne hele livet. På samme måde er møblerne skabt til at kunne holde, og med egen produktion kan vi også tilbyde at skræddersy møbler efter mål til den enkelte kunde. Vi har eksempelvis mere end 300 forskellige møbelstoffer at vælge imellem”, siger Birgitte Wahlers.

Slettvoll har tretten butikker i Norge, tre i Sverige og én i Danmark – den danske filial er på 550 m2 og ligger lige ved Østerport Station.

Se mere på www.slettvoll.no

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn