En smykkerejse under havets overflade

Sponsoreret indhold

Sofia Lynggaard Normann er tredje generation i landets førende smykkevirksomhed, Ole Lynggaard Copenhagen – nu debuterer hun med kollektionerne Young Fish og Under the Sea, hvis organiske smykker er inspireret af livet under havoverfladen.

Ligesom sin mor (Charlotte Lynggaard) og morfar (Ole Lynggaard) er Sofia Lynggaard Normann (f. 1996) betaget af naturen, men hun dykker ned under havets overflade. Her i foråret 2024 har hun lanceret sine første smykkekollektioner, Young Fish og Under the Sea, der trækker på hendes egne erfaringer med at dykke i de dybe blå dybder ud for Australiens kyst.

Young Fish og Under the Sea

Sofias smykkeunivers er inspireret af havets finurlige og organiske bevægelser og det maritime liv. kollektionen Young Fish fanger essensen af havets væsener i kreative design med finurlige detaljer. Den store ring er eksempelvis besat med en Akoya-perle, der elegant fjedrer ved et let touch. Young Fish øreringene styles med en bred vifte af vedhæng, hvilket giver mulighed for mange forskellige, personlige udtryk.

Under the Sea armringe, øreringe og ringe består af enkle, organiske forløb præget af lethed og bølgende silhuetter. Alt er udført i 18 kt guld, perler og ædelsten på værkstedet i Hellerup, hvor Ole Lynggaard Copenhagens team af guldsmede holder til.

Smykker i blodet

Sofia blev officielt en del af familievirksomheden Ole Lynggaard Copenhagen i 2018. Siden da har hun studeret håndværket på nært hold og bragt sine kompetencer i spil, når hun har skabt digitale kampagner, vinduesudstillinger og forskellige visuelle udtryk, der udtrykker brandets univers. Efter at have gennemført første års introduktionskursus i guldsmedefaget på NEXT i København har hun fulgt en række kurser på HRD Antwerp i Belgien, Shillington School of Graphic Design i London og Central Saint Martins College of Art & Design i London.

Oplev smykkerne i Lynggaard-butikken i Hellerup

Du kan se og prøve de nye kollektioner hos Lynggaard Fine Jewellery på Strandvejen 163 i Hellerup. Her holder en anden del af den store Lynggaard-familie til, nemlig søstrene Søs Lykke-Lynggaard og Pernille Lynggaard Kønigsfeldt, der driver smykkeforretning med et stort udvalg af danske kvalitetssmykker – ikke mindst et omfattende sortiment fra Ole Lynggaard Copenhagen.

Young Fish vedhæng.
Pris pr. stk. 7.900 kr.
Young Fish ring i 18 kt guld
med akvamarin og hvid Akoya-perle
og 3 brillanter. Perlen fjedrer elegant
ved et let touch.
Pris 39.900 kr.

Young Fish ørering i 18 kt guld
med 4 øskner til vedhæng. Pris som vist
med tre forskellige vedhæng:
33.700 kr.
Young Fish ørering i 18 kt guld
med 4 øskner til vedhæng. Pris som vist
med tre forskellige vedhæng:
33.700 kr.
Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn