Longines med det perfekte rejseur

Sponsoreret indhold

Schweiziske Longines har netop lanceret tre nye 43 mm store varianter af deres moderne dykkerur, HydroConquest – nu med smart GMT-funktion, så du kan holde styr på to tidszoner på én gang.

Uanset om du skal på langfart eller bare gerne vil have et ur, der kan bruges i alle sammenhænge, så er kombinationen af dykkerur og GMT-funktion en virkelig god kombination. De senere år har vi set en række urmærker lancere netop denne form for sportsur, og Longines holder sig heller ikke tilbage. I år udvider de nemlig deres HydroConquest kollektion med tre nye varianter med GMT.

Nu i 43 mm og nye farver

HydroConquest-kollektionen er Longines’ bud på et moderne dykkerur med professionelle specifikationer. Kollektionen stammer fra i 2007, og sidste år kom en serie af 41 mm store GMT-modeller med et helt nyt design. Dette års nye modeller er på 43 mm, vandtætte op til 30 bar (300 meter), robuste og med en envejs, drejelig keramisk krans, skruekrone og fast bagkasse.

Kasse og lænke er skiftevist poleret og satinbørstet, så du får et fint spil i lyset. Der er selvfølgelig safirglas på toppen, og så kan du vælge mellem en sort, blå eller grøn skive.

I maskinrummet ligger det eksklusive Longines GMT-kaliber L844.5, der yder en gangreserve på op til 72 timer og er udstyret med en silicium-spiralfjeder og innovative komponenter lavet af ikke-magnetiske materialer. Urværkets modstandsdygtighed over for magnetiske felter er dermed mere end ti gange større end ISO 764 referencestandarden. Det er en stor fordel, hvis du lægger dit ur i nærheden af et magnetfelt – som fx findes omkring computere, smartphones og højttalere.

Lang historie med GMT

Longines har en lang og hæderkronet historie bag sig, der går tilbage til 1832, hvor Auguste Agassiz etablerede sin produktion i den lille by Saint-Imier. Gennem mange af årene har GMT-komplikationen været uadskilleligt forbundet med mærket, for helt tilbage i 1911 indgav man en patentansøgning for det første lommeur, der viste to tidszoner. Og allerede i 1908 fremstillede Longines en model designet til Det Osmanniske Rige (det moderne Tyrkiet), som kunne konvertere tyrkisk tid til vestlig tid. I 1925 produceredes for første gang en serie af armbåndsure, der viste en anden tidszone.

I dag tæller sortimentet en stribe flagskibsmodeller i forskellige kollektioner, bl.a. Longines Spirit Zulu Time, Longines Master Collection GMT og HydroConquest GMT.

Se mere på www.longines.com

Longines HydroConquest fra
venstre:
(ref. L3.890.4.56.6), (ref.
L3.790.4.06.6) og
(ref. L3.790.4.96.6).
Pris 25.150 kr.
Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn