Se dit køkken mens det bliver til

Sponsoreret indhold

Der findes ikke to ens køkkener fra Multiform. Hvert køkken bliver fremstillet til den enkelte familie. Nu åbner snedkeriet i Kibæk op for, at kunderne kan komme og følge netop deres køkken, mens det bliver lavet. Det har Vivi og Niels Erik gjort.

Vivi og Niels Erik fra Holstebro er blandt de kunder, som har besøgt Multiforms snedkeri og set deres nye køkken, mens det blev lavet. Køkkener fra Multiform er bygget fra bunden af på klassisk snedkermanér med dyvler, tapper, svalehalesinkninger samt not og fer.

”På besøget hos Multiform så vi bl.a., hvordan en medarbejder arbejder med at beklæde lågerne med finer, så udtrykket på køkkenet bliver fantastisk flot. Min mand fik også lov til at prøve at samle en af de massive træskuffer med svalehalesamlinger. Det var slet ikke nemt,” siger Vivi med et smil.

Under besøget fik ægteparret oplevelsen af, hvad det vil sige at få lavet et gennemtænkt køkken i en kompromisløs kvalitet med tanke for alle detaljer. De valgte et Form 45 køkken i sort eg med højskabe i Form 2 i farven pastelgrå samt en bordplade i quartzite mistral.

Multiform er først til at åbne døren
Det er første gang, at et køkkenfirma herhjemme byder kunderne indenfor, så de kan få en rundvisning og snakke med håndværkerne på værkstedet.

”Vi laver ikke køkkener på samlebånd, men køkkener lavet på mål til den enkelte familie. Under besøget kan den kunderne føle, mærke og dufte til de materialer, som de har valgt til deres køkken, og vores stolte fagfolk vil rigtig gerne fortælle, hvordan de arbejder. Derfor synes vi, det er helt naturligt, at en familie kan kigge med, mens vi arbejder på netop deres køkken,” fortæller Allan Meyer, direktør for Multiform.

Lige fra det første stykke træ bliver taget ud til et bestemt køkken og til køkkenet er færdigt, er der sat et lille navneskilt på de enkelte dele af køkkenet. På den måde ved medarbejderne helt nøjagtigt, at det fx er Vivi og Niels Eriks køkken, de arbejder på lige nu.

Fakta om Multiform
Multiform har siden 1982 været kendt for håndlavede køkkener i klassisk design og kompromisløs kvalitet. Alle køkkener er lavet i Kibæk ved Herning. Virksomheden fremstiller også inventar til alle andre rum i boligen.
Multiform har butikker i Danmark og udvalgte steder i Norge, Sverige samt Europa. Virksomheden ejes i dag af svenske Ballingslöv International.

Se mere på www.multiform.dk

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn