Se på schweiziske luksusure i Hørsholm

Sponsoreret indhold

Hos Klaus Rygaard Ure & Smykker i Hørsholm Midtpunkt finder du eksklusive, mekaniske ure fra en række schweiziske mærker. Nu kan du bl.a. opleve nyhederne fra Frederique Constant og Montblanc.

Elegante dress-ur fra Frederique Constant

Mærket Frederique Constant har i mere end 35 år specialiseret sig at fremstille ure af høj kvalitet til fornuftige priser. Det er de ikke ene om i den schweiziske urbranche, men mærket har især satset på at at udvikle så meget som muligt inhouse, og derfor er de fleste ure udstyret med urværker lavet af Frederique Constant selv – hvilket er lidt af et særsyn i branchen i dette prislag.

En af deres mest populære modeller er netop kommet i en opdateret version med netop et nydesignet urværk indvendigt, ligesom det ydre har fået et brush up. Modellen hedder Classic Moonphase Date Manufacture og er et klassisk afdæmpet og elegant dress-ur i en 40 mm stor stålkasse og med tre farvevarianter – blå, sølv og grøn.

Som navnet antyder får du både dato og månefase, og værket er det nye FC-716, der har automatisk optræk og 72-timers gangreserve. Du kan se det gennem safirglasset på bagsiden, og her kan du bl.a. nyde en vifteformet Cotes de Genève-finish, der erstatter det tidligere cirkulære motiv. Alle de nye varianter kommer med 5 års garanti.

Sporty dykkerure fra Montblanc

I 2022 introducerede Montblanc deres første rigtige dykkerur med kollektionen Iced Sea, der på kort tid blev mærkets mest solgte model. Inspirationen til uret kommer fra Mont Blanc selv, nærmere betegnet bjergets største gletsjersø, La Mer du Glace (ishavet, red.), hvor isens mønstre har stået model for skiverne.

Dette forår lancerede Montblanc et par nye modeller i kollektionen, bl.a. en dybhavsdykker, der er vandtæt ned til 4.810 meter – en undervandsspejling af Mont Blancs højde over havoverfladen.

Uret er konstrueret til at udholde de mest ekstreme, undersøiske forhold, og den 43 mm titaniumkasse er blevet forbedret med et beskyttende skjold over skruekronen, hvilket sikrer robusthed og vandtæthed.

Som vanligt gør Montblanc lige så meget ud af bagkassen som skiven, og på denne model har man lavet en detaljeret 3D-gravering, der genskaber sceneriet under isen, set fra et dykkerperspektiv. Graveringen udføres med en sofistikeret laser-oxidationsproces, som strukturerer metallet og skaber et farvet, tredimensionelt relief.

Du kan opleve både Frederique Constant og Montblanc hos Klaus Rygaard Ure & Smykker i Hørsholm Midtpunkt – eller se mere på www.klaus-rygaard.dk

Frederique
Constant Classic
Moonphase Date
Manufacture (ref.
FC-716GR3H6).
Pris 32.495 kr.
Montblanc Iced Sea 0 Oxygen
Deep 4810 (ref. 133268). Pris 69.740 kr.
Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn