Skab en udendørs oase sammen med Slettvoll

Sponsoreret indhold

Slettvolls havemøbler er skabt til at kunne modstå det barske skandinaviske klima, år efter år. Og uanset om du har alverdens plads eller blot en lille, udendørs oase, kan du både finde inspiration og få konkret indretningshjælp fra det team af indretningsdesignere, du møder i butikken på Østerbro.

Vi nærmer os sommeren med hastige skridt, og det betyder langt mere udeliv for alle den, der er så heldige at have en terrasse eller en have. Men hvad gør man, hvis man synes, at udeområdet mangler liv, når sommersolen skinner klart på det? Så kan du eksempelvis besøge Slettvoll på Østerbro, for her er de vant til at designe både inde- og uderum og kan hjælpe dig med at indrette terrassen og haven, så de flugter med resten af din bolig.

Butikschef Birgitte Wahlers forklarer: “Vi har et stort udvalg af high end designmøbler og alle former for accessories, som man sagtens kan købe enkeltvis, men vores store styrke ligger i, at vi tænker i hele indretninger. Vi kan i princippet indrette alt fra en stue, til hele boligen og udeområderne. Vi står også bag mange sommerhusindretninger til kunder, der måske ikke har tiden eller overblikket til at stå for det selv.”

Skab en sommeroase

Hvis du skal have hjælp til at skabe din udendørs sommeroase, kan du forvente, at man fra Slettvolls side tager opgaven lige så alvorligt, som hvis der var tale om indendørs indretning. Sortimentet af udemøbler er nemlig stort set lige så alsidigt og består ikke blot af møbler, men også tæpper, puder og accessories, så du kan få et fuldendt uderum til at nyde sommerhalvåret i.

“Alle vores udemøbler er skabt i vejrbestandige materialer, der kan modstå det danske klima – og så matcher de stilen og kvalitetsniveauet fra vores indemøbler. Ambitionen er at indrette tidløst, komfortabelt og i høj kvalitet. Vi kan både skabe loungeområder og spiseområder – og alle detaljer er taget med, lige fra planter og lamper til udepejs,” siger Birgitte Wahlers.

Få hjælp til at skabe den røde tråd

Det er måske ikke alle, der er vant til at modtage professionel indretningshjælp, når boligen skal indrettes, men det kan være en god ide, hvis du gerne vil skabe en rød tråd igennem hjemmet. Og Slettvolls team af indretningsdesignere er vant til både store og små opgaver – fra toværelses lejligheder i storbyen, til store villaer og sommerhuse sydpå. Den omfattende rådgivningsproces er inkluderet i prisen, hvis du vælger at købe møbler hos Slettvoll – og ellers er der et fee.

“Det kan sagtens ende med en længerevarende proces, hvis man skal have indrettet hele boligen. Så kigger vi sammen med kunderne på plantegninger, tager på hjemmebesøg og laver udkast til, hvordan de hele kan indrettes.”

Designet i Norge

Det norske boligbrand Slettvoll har skabt sig en niche i indretningsverdenen ved at forene produktionen af kvalitetsmøbler med evnen til at designe totalindretninger for kunderne. Virksomhedens historie går helt tilbage til 1951 og drives stadig som et familiefirma. De fleste indendørs møbler produceres på fabrikken i Stranda i Norge, hvor man holder det klassiske møbelhåndværk i live, mens udemøblerne fremstilles på specialiserede fabrikker i Indonesien. Al design og produktudvikling foregår dog i Stranda.

“Familien er kendt for ikke at gå på kompromis med noget. Det er en traditionsrig virksomhed, hvor nogle håndværkere har arbejdet med møblerne hele livet. På samme måde er møblerne skabt til at kunne holde, og med egen produktion kan vi også tilbyde at skræddersy møbler efter mål til den enkelte kunde,” siger Birgitte Wahlers.

Slettvoll har 13 butikker i Norge og 3 i Sverige samt butikken på Oslo Plads lige ved Østerport Station.

Se mere på www.slettvoll.com

Del artiklen
Facebook
X
LinkedIn