Nye armbånd fra Shamballa Jewels med underspillet udtryk

Danske Shamballa Jewels fundet netop lanceret en ny kollektion med smykker,
hvor grundstenen er en 4 mm stor Star of Shamballa® perle. I de eksisterende kollektioner er perlerne 6 og 10 mm, og den nye størrelse tilbyder muligheden for et mere underspillet udtryk.

Sponsoreret indhold

Shamballa Jewels har denne sommer introduceret en helt ny linje af smykker, der er baseret på en nydesignet og lidt mindre Star of Shamballa® perle. Den nye perlestørrelse på 4 mm slutter sig til sortimentet af de allerede populære perler på 6 og 10 mm, og som altid er de fremstillet af 18 karat guld og prydet med hvide eller sorte diamanter.

Den nye perle fås i øjeblikket som en del af det originale SHAMBALLA® Non-Braided Bracelet og kommer i både guld, rosaguld, hvidguld og sortrhodineret guld. I modsætning til armbåndene med perler på 6 og 10 mm, har de nye perler fået Star of Shamballa® logoet på begge sider. Den mindre perlestørrelse giver et lidt mere underspillet udtryk og er dermed perfekt til dig, der ikke vil have for store smykker på håndleddet.

Historien bag Shamballa Jewels
Shamballa Jewels blev grundlagt af brødrene Mads og Mikkel Kornerup i 2005, og siden har de udviklet virksomheden til en international succes med forhandlere i mere end 30 lande.
Det hele begyndte dog mere beskedent, da Mads som 20 årig rejste ud i verden og blandt andet stiftede bekendtskab med Østens filosofi.

Selve navnet Shamballa stammer fra myten om det mystiske rige i Himalaya-bjergene, Shamballa, hvor indbyggerne ifølge legenden skulle være særligt oplyste og barmhjertige. Senere begyndte Mads og Mikkel at designe og knytte armbånd med indlejrede kugler – designet som herre-
smykker, da de ikke kunne finde noget, de selv ville gå med.

”Jeg har altid været fascineret af diamanter og ædelstene, men der har ikke været tradition for, at de indgik i herresmykker. Men vi fandt frem til et koncept, og i dag har det udviklet sig til, at det er cool og maskulint at gå med diamanter”, siger Mads Kornerup.

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest