A.C. Perch’s åbner nyt Tea Room med stor Giftshop

Den familieejede A.C. Perch’s Thehandel er en institution i København og har leveret kvalitetste siden 1835. Nu har man netop udvidet med et større Tea Room i Kronprinsensgade 7, hvor der også er blevet plads til en stor Giftshop.

Sponsoreret indhold

Det er nye tider for A.C. Perch’s i København. Det populære Tea Room er flyttet fra første sal og ned i gadeplan i nye smukke lokaler i Kronprinsensgade nr. 7. Udover tesalon rummer det nye Tea Room en større giftshop, der vil præsentere et bredt udvalg af Perch’s teprodukter og gaveæsker. Ambitionen med det nye Tea Room er at skabe en destination for teentusiaster, hvor besøgende kan lære om te og nyde en rolig stund i smukke omgivelser.

Et sted hvor tiden står stille
Salonen skal være et sted, hvor tiden står stille, og hvor duften af te og scones får dig til at glemme alt om indkøbslister og ubesvarede mails.

Konceptet kombinerer klassiske tetraditioner med moderne tendenser, hvilket afspejles i indretningen, der inkluderer Perch’s ikoniske gulddåser og et nøje udvalgt møblement med lædersofaer og hyggekroge, som bidrager til en stemning af ro og fordybelse.

“I alle vores butikker stræber vi efter at genskabe den hyggelige og rolige atmos-
fære, som vores Københavnske butik er kendt for. Det handler om at bringe historien om te fra datidens tesaloner ind i en moderne kontekst,” forklarer Christian Hincheldey, der driver familievirksomheden sammen med sin søster, Stine Hincheldey Alwen.

I Tea Room’et kan du både nyde en enkelt kop te, eller gå ombord i en autentisk afternoon tea med delikate sandwiches, scones og kager – ligesom du også finder både morgenmad og frokostretter på menukortet. Tekortet byder på mere end 150 forskellige teer med alt fra japansk matcha og kinesisk røget te, til iste og te-smoothies.

Et mekka for teelskere
A.C. Perch’s Thehandel er lidt af en institution i det københavnske liv. Den oprindelige butik har ligget i de selvsamme lokaler i Kronprinsensgade 5 siden 1835, og man kan bogstaveligt talt sanse, hvordan teerne gennem næsten 200 år har sat sine duftspor i de originale lædertapeter og rustikke træreoler.
“Vi er tespecialister, og vi sætter en ære i rådgive og formidle vores viden om te videre. Vi har altid været meget råvare-fikserede og i mange år har stamkunder fra nær og fjern fået blandet deres egne specialblandinger i vores forretning”, forklarer Christian Hincheldey,

Du kan se mere og bestille bord til Tea Room’et på www.perchs.dk

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest