Sådan vælger du den rette seng

At vælge en ny seng er en investering i både dit helbred og din komfort i mange år fremover. Ifølge Flemming Rømer, direktør for Den 7. Himmel, er det en beslutning, der kræver både grundighed og tid. “9 ud af 10 mennesker køber en forkert seng, hvis ikke de bliver vejledt og rådgivet af nogen, der ved noget om det,” siger Flemming Rømer, som har stået i spidsen for Den 7. Himmel i Rødovre i 30 år.

Sponsoreret indhold

Første skridt på vejen mod den perfekte seng er at sætte sig ind i sine egne behov og få professionel vejledning. “Det er ligeså vigtigt, at man sætter sig ind i, at man får den rigtige seng og afprøver den, som at købe et par sko. Hvis ikke skoene passer, så er det skidt,” forklarer Flemming Rømer. Det handler altså om at finde en seng, der passer præcist til dig – både i forhold til kropstype og sovestilling.

Hvad skal du være opmærksom på?
Når du går på jagt efter en ny seng, bør du først og fremmest overveje din kropsvægt og soveposition. En seng, der er for hård eller for blød i forhold til din vægt, kan give ubehag og dårlig søvn.
“Hvis man vejer for lidt til en rigtig hård seng, så får man ikke den støtte, man har brug for,” forklarer Flemming Rømer. Derfor er det vigtigt at få afprøvet forskellige sengemodeller og få professionel hjælp til at finde den, der passer bedst.

En anden vigtig faktor er puden. Ifølge Flemming Rømer er det lige så afgørende at vælge den rigtige pude som at finde den rigtige seng.

“Det er nok ligeså vigtigt, at man får en pude, som er afstemt i forhold til den seng, man køber,” siger han. Hvis puden er for høj eller for lav, kan det nemlig ødelægge hele søvnoplevelsen, uanset hvor god sengen er.

Carpe Diem
Vindö

Hvorfor kvalitet betaler sig
Når du vælger en seng, er det vigtigt at tage sig god tid og overveje alle aspekter, da søvn har stor betydning for dit helbred og daglige overskud.

“Søvnen er essentiel i forhold til, at man ikke bliver syg, og at man kan passe sit arbejde. At man har overskud til at dyrke motion,” forklarer Flemming Rømer.

En seng er en langsigtet investering, og det er vigtigt at vælge noget, der holder i mange år.

“Hvis man skal ud og lave en investering i en seng, som man ligger i 15 til 20 år, og ikke gør sig umage med at finde den rigtige, jamen så er vi jo der, hvor man lige så godt kunne købe en på bud,” siger Flemming. Det handler om at finde en seng, der passer præcist til dig og dine behov, så du kan få den bedst mulige søvnoplevelse.

En oplevelse ud over det sædvanlige
Hos Den 7. Himmel er service og kvalitet i højsædet. Siden butikken åbnede på Roskildevej i 1994, har Flemming Rømer sat en ære i at tilbyde kunderne mere end bare en seng.

“Vi har altid sat stor ære i, at vi har en høj service. Det vi leverer, monterer vi, og vi følger kunden fra start til slut,” fortæller han.

Butikken er designet som en oplevelse i sig selv, hvor kunderne kan få inspiration til deres eget soveværelse.

“Det skal være en oplevelse at komme ind i butikken. Det er ikke en almindelig sengebutik, hvor sengene står på rad og række. Det er lavet i små miljøer, som en form for oplevelse,” siger Flemming Rømer stolt. Denne tilgang har været med til at sikre butikkens succes i mere end 30 år.

I anledning af Den 7. Himmels 30-års jubilæum inviterer butikken til åbent hus lørdag og søndag den 5. og 6. oktober. Her får besøgende mulighed for at møde konsulenter fra de forskellige brands, som Den 7. Himmel forhandler, og få personlig vejledning. Der vil også være forfriskninger i form af lidt vådt og tørt til alle gæster.

Se mere på www.den7himmel.dk

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest